Älä kasva aikuiseksi!

Kasarilapsena opitut tavat eivät näytä kovin helposti katoavan. Haluan käteeni oikean joystickin. Tai Nintendon kehittämän ristiohjaimen. Juuri niinkuin lapsuuden pelit minulle opettivat. En kai koskaan oikeasti kasvanut aikuiseksi.

Nostalgia

Olen syntynyt 1971, joka käytännössä tarkoittaa että olin teini 80-luvulla. iPhone soittolistani on edelleen täynnä Van Halenia, AC/DC:tä, Whitesnakea, Rainbowia ja sen sellaista. Ja inhoan grungea, josta tuli suosittua heti tukkametallin jälkeen.

Pelaamisen suhteen olen heikkona Nintendon Game & Watch-konsoleihin, Mattel Intellivisioniin ja Atariin (jota en koskaan lapsuudessani saanut itselleni). Seuraava sukupolvi näyttää tällä hetkellä kaipaavan Gameboy-konsoleita, jotka olivat heidän ensimmäiset lelunsa. Ja tämän päivän teinit tulevat aikanaan etsimään Wii, 3DS ja XBox-konsoleita, joilla he nyt pelaavat. Uskon vahvasti, että nostalgia on ihmisen sisäänrakennettu ominaisuus.

Retrocket – Retropelit

”Old computer games could not be won. They only get harder and faster until you died. Just like real life.”

iPhone-pelini Bounce Delivery oli kunnianosoitus peleille, jotka jättivät lähtemättömän jäljen lapsuuteeni. Nyt myöhemmin, Retrocket on kumarrus sen ajan raudalle ja peleille. Yritän näin aluksi pitää Retrocketissa tarjolla samoja asioita, joiden kanssa itse olen kasvanut. Tai niitä, joiden kanssa hieman minua nuoremmat viettivät vapaa-aikansa. Tarjolla on toisaalta erittäin hyväkuntoisia keräilijäkappaleita, toisaalta suosiotaan koko ajan nostavia tuotteita. Halusin myös tarjota helpon paikan hankkia pikkujuttuja, joita väistämättä tarvitaan jatkuvasti – Poképattereita jne. Harkinnassa on muutamia muitakin tuotetyyppejä, joita haluaisin myös tuoda tarjolle. Katsotaan….

”Okei. Yksi kysymys. Miksi?”

Suurin syy lienee se, että voin tehdä näin 😉 !

Peliharrastajana myydessäni käytän edelleen satunnaisesti eBayta, huuto.nettiä ja muutamaa muuta paikkaa. Etenkin eBayn ikävä puoli on sen eri tavoin keräämät maksut, jotka väistämättä päätyvät tuotteiden hintoihin. Huuto.net muuttuu maksulliseksi hyvin pian (tehomyyjä), jos teet vähänkään enemmän kauppaa. Vaikka ymmärrän syyn miksi, en silti pidä kummankaan pyrkimyksestä rajoittaa ostajan ja myyjän välistä normaalia keskustelua. Retrocketin kautta voit kysyä tuotteista minulta mitä tahansa etukäteen! Mielummin näin, tykkään minä.

Olen taustaltani myöskin hieman nörtähtävä. Retropelaamisen lisäksi pidän WordPressin, Woocommercen, WP-pluginien ja php-koodin kanssa puuhastelusta. Vapaa-aikansa voisi käyttää huonomminkin!

Älä kasva aikuiseksi!


Katsohan myös:

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *