Tärkeää!

Huomaathan, että tätä sivustoa ylläpitää, ja sen tarjoamat palvelut tuottaa yksityishenkilö (Janne Hansen), ei yritys!

Käyttämällä sivustoa tai sen palveluita hyväksyt nämä käyttöehdot sekä sivuston yksityisyyden suojan.
Jos et hyväksy näitä ehtoja, ole hyvä ja poistu sivustolta nyt.


Retrocket – kauppa

Tilatessasi tuotteita tai palveluita sivuston kautta, kaupan ehdot ovat samat kuin ostaessasi tuotteita suoraan yksityishenkilöltä. Muut kauppaan liittyvät ehdot on listattu tällä sivulla, mm. tarjoamani rajoitettu palautusoikeus. Tämä sivusto ja sen kautta tarjoamani tuotteet ja palvelut ovat harrastukseni, ja myyn tuotteita omasta varastostani.

Maksutavat

Kotimaan toimituksien maksutavaksi käy tilisiirto (eli maksu tilille), PayPal-maksu, Bitcoin (maksun välittäjänä Coingate) tai käteinen noudettaessa Espoosta. Ulkomaan toimituksissa hyväksytään ainoastaan PayPal- ja Bitcoin-maksut. Huomaathan, että tilisiirroissa kestää yleensä 2-3 arkipäivää ennenkuin maksu näkyy tililläni, PayPal-maksut näkyvät välittömästi. Bitcoin-maksun läpimenoaika vaihtelee asiakkaan käyttämän menetelmän mukaan muutamasta sekunnista jopa puoleen tuntiin asti. Mikäli Bitcoin-maksu ei teknisestä tai muusta syystä saavu perille kahden tunnin kuluessa tilauksesta, tilaus peruuntuu automaattisesti.

Toimitus

Lähetän tuotteet yleensä jo samana päivänä, viimeistään kuitenkin 2-3 arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Tiedotan poikkeavista toimitusaikatauluista sivuston etusivulla (loma-ajat jne.). Toimituskulut vaihtelevat ostosten koon mukaan, ja näet tilauksen toimituskulun aina kassalla ennen maksua. Lähetän myös maailmanlaajuisesti, poislukien muutamat maat joihin Suomen posti ei toimita. Huomaathan että kansainvälisissä lähetyksissä tullimuodollisuudet saattavat ottaa aikansa.

Palautukset

Mikäli tilaamasi tuotteen kuvauksessa ei ole mainittu muuta, annan myymilleni tuotteille 14 päivän palautusoikeuden. Palautuksen toimituskulut ovat kuitenkin ostajan vastuulla. Hyvitän tilauksesi hinnan joko käteisenä, tilisiirtona, tai PayPalin/Bitcoinin kautta palautettavan tuotteen saavuttua takaisin ehjänä perille.

Tullit, verot ja muut maahantuontikulut

Tuotteet lähetetään Suomesta, joka on EU-maa.

Ostosten hinta ei sisällä tulleja, veroja tai muita maahantuontikuluja, nämä kulut ovat ostajan vastuulla. Ostosten pitäisi lainsäädännön mukaan olla tulli- ja verovapaita EU-alueen sisällä, ota yhteyttä paikalliseen tulliisi jos sinulla on tästä kysyttävää. Postitettaessa EU-alueen ulkopuolelle paketin mukana toimitetaan tulliselvitys, jossa kerrotaan paketin sisältö ja lähetyksen arvo.

Kiva kun jaksoit lukea kaiken, hyvät shoppailut!

Viimeisin päivitys: 14.1.2018