Tervetuloa Xbox!

En oikeastaan koskaan pitänyt itseäni konsolipelaajana. Ennen vuodenvaihdetta mieleeni kuitenkin palasi vuosien takaa erään silloisen työkaverini näyttämä huikea uutuuspeli: Fallout 3. Muistin pelistä oikeastaan vain seepian sävyt, ja pelin omalaatuisen yleistunnelman. Perheeseen oli jouluna saatu telkku, jossa oli HDMI-liitäntä. Xbox 360 oli vuosien saatossa siirtynyt hintaluokkaan, jossa sen hankinta ei enää ole varsinaisesti investointi – pelitkin ovat jo kohtuuhintaisia. Miksipä ei?

Nyt muutaman kuukauden Fallout-tahkoamisen jälkeen on todettava, että Xboxista tuli olohuoneen pysyvä varuste. Asiaan epäilemättä vaikuttaa myös päivätyöni, jossa Xbox on tavalla tai toisella väistämättä mukana. Siispä: Tervetuloa Retrocketin uusi tuoteryhmä Xbox!

Xbox-tuotteet Retrocketissa!

Yritän pitää jatkossa tarjolla tuotteita, joita Xbox-fanit todennäköisesti etsivät. Lähettäkää vihjeitä! Mitä haluaisitte nähdä tarjolla, mitkä ovat suosituimmat pelit, mitä pelejä on enää vaikea löytää myynnistä! Laita kommenttia tähän blogiin, olisin vihjeistä todella kiitollinen!

Xbox 360 konsoleista pidän myynnissä (ainakin aluksi) uusimmat Slim-sarjan konsolit, Kinectin ja alkuperäiset ohjaimet. Tavoitteena seuraavaksi saada myyntiin käytyt Xbox Onet lisävarusteineen ja peleineen… Fallout 4 polttelee jo mielessä siihen malliin, että nämäkin löytynee kohta Retrocketista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *